dimarts, 12 de juny del 2012

Comunicat arran de la cancel·lació del Torneig de Futbol

Ens sap molt de greu haver-vos de comunicar que des de l'AJIC hem decidit anul•lar el torneig de futbol que s'havia de disputar en el marc de la IIIa Trobada Jove del Clot-Camp de l'Arpa.

Els motius són aliens a l'organització, ja que no hem pogut trobar un espai adient on es pogués fer el torneig amb condicions, després de demanar els espais corresponents a l'IES Salvador Espriu i el CEIP la Farigola, hem de dir que se'ns fa impossible assumir les condicions que demana l'Ajuntament de Barcelona, per a poder utilitzar uns espais que són de tots/es.
Entenem que les condicions imposades per l'Ajuntament són inassumibles per una bona part de les entitats, que com l'AJIC no rebem cap tipus d'ajuda i apostem per un model d'autogestió.
Finalment volem donar les gràcies als equips que s'havien inscrit al torneig i els animem a assistir i participar de la IIIa Trobada Jove del Clot-Camp de l'Arpa, així com a la manifestació que tindrà lloc aquest dissabte 16 a les 11llibertat de l'Andreu i els 4 independentistes de Mallorca (11’30h. al C. Diputació amb Passeig de Sant Joan, davant del Departament d’Interior)
El jovent combatiu no ens aturem!
Recuperem l'espai públic, recuperem els carrers!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada